• 99
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0

Morceau issu du futur album Résolution.

Елементот е парче од албумот РЕ|ЗОЛУЦИЈА.

Аudio et Vidéo - Perspektiva Records:
https://www.facebook.com/perspektivar...
https://soundcloud.com/perspektiva-re...
https://www.instagram.com/perspektiva...

ТриМ:
https://www.instagram.com/old.school....
https://www.facebook.com/TriMMitko

Сакам..
Сонце да ми старта утро не сакам да станам
Неќам доручек до ручек, освен ако хранам... ум
Со плуќа пуна воздух чист у градите ми шумат
Издишки кои мерат товар невидлив ко чума
Нема да ме збунат.. круна или сума..
Емоција на битот кувам, не за да рачунам, па
Барам тивок предел дека неам мирна душа
Ризикот е шега кога стравот не се слуша
Жар во очи носам чим со природа се склопам
Вртам касета од својот свет не давам друг да мота
Претопен у продуктивен премот ми е секој ден
Претворен у стих во дело мојот гласен веном е
Не црпам инспирација ја црпам се од себе
Трчаат по плодот нека, ја ќе сеам семе
Трудот си го ценам не ги чекам да сум ценет
Работам на себе зборат дека сум бил сменет

Рефрен х4:
Некои луѓе се идеа некои се тоа што смеат
Некои немат цена некои немаат ни денар

Вокал пуни позадина, прави да се смирам
Срцето е руски рулет кога чуства кријам
Во мугри рано зиам тоа ноќите што шијат
Се виси на конец пред конци да се скинат
Ќе делам се на пола но, остај сам да бидам
Не верувам се додека не искусам и видам
Зошто како стара плоча, тука сум да сведочам
Во успех да го преточам тоа што ќе го премолчам
Немав добар ортак, ниту ментор кому
Денес би му кажал фала, ова е личен продукт
Бележам свој терен за да знамиња се дигнат
Секој збор се само мисли, истомисленик да стигнат
Сепак црна е културава не живеам во бајка
А пораснав со неа ко да ми е втора мајка
Секој чекор глеав шанса секој момент вредел
Работам на себе зборам дека дојде време

Реф х6:
Некои луѓе се идеа некои се тоа што смеат
Некои немат цена некои немаат ни денар

Récemment écouté par

0 commentaires
    Aucun commentaire trouvé

:: / ::
::
/ ::

Queue